Elektrische fietsen

Een elektrische fiets kan ook in termijnen worden betaald. Het grote voordeel hiervan is dat je niet ineens een heel bedrag op tafel hoeft neer te tellen. Fietsenwinkel Utrecht biedt de optie om een e-bike te gaan leasen. Voor een bepaald maandbedrag kun jij gebruik maken van een splinternieuw elektrische fiets samen met een goede service zoals gratis reparatie en gratis nieuwe e-bike bij diefstal. Zo kun je de nieuwste en beste e-bike op afkoop kopen of leasen tegen een fijn maandbedrag. Je kunt vaak kiezen voor een jaar, 24 maanden, 36 maanden of 48 maanden als je wilt gaan leasen. Vaak is het maandbedrag lager als je een elektrische fiets voor langere periode gaat leasen.

Diverse aanbieders voor termijnbetalingen

Veel aanbieders bieden de mogelijkheid om een elektrische fiets op een gespreide manier te betalen. Zo zijn de merken als Gazelle en Biketotaal aanbieders maar ook andere partijen bieden een optie om het bedrag van een dure e-bike in termijnen te voldoen. Voordeel is dat je altijd een service pakket naar wens kunt kiezen zoals pechhulp en nieuwe fiets bij verlies of diefstal. Meestal wordt er naar inkomensgegevens gekeken. Sommige aanbieders toetsen jouw kredietwaardigheid bij het BKR voordat je een elektrische fiets kunt huren of leasen. Ook een elektrische vouwfiets kan op afbetaling worden gekocht. Plus alle andere soorten zoals elektrische transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Je kunt direct het meest comfortabele model kiezen welke bij jou past.

Elektrische vouwfiets leasen

Met een vouwfiets maak je geen lange tochten en ze zijn ook niet geschikt voor recreatief gebruik. Maar een vouwfiets met elektrische aandrijving is ideaal als je met de bus, tram, trein of metro gaat en de stukjes tussendoor of naar de eindbestemming per fiets wilt bereiken. Het openbaar vervoer komt niet overal. Een vouwfiets biedt dan de uitkomst om toch snel op bestemming te komen. Je kunt er ook makkelijk mee door de stad fietsen en van en naar het station komen. Je hoeft zo niet extra over te stappen op een ander vervoer middel en je hebt meer tijd om de volgende bus of trein te halen als je moet overstappen. Een e-bike vouwfiets is veel comfortabeler dan een normale vouwfiets en biedt ook meer comfort. Wel zijn ze wat zwaarder om te tillen in het OV. Echter zijn er veel soorten die je makkelijk in en uit klapt in de bus of trein. Je vouwfiets is altijd gratis in het OV. Ook met de spitsuren kan hij mee.