Elektrische fiets

In grote steden als Amsterdam en Rotterdam zijn elektrische fietsen niet meer weg te denken. Een elektrische fiets kopen in Rotterdam is een perfecte optie als je deze mooie havenstad wilt gaan verkennen. Elektrische fietsen hebben trapondersteuning waardoor je niet vermoeid op school of werk aankomt. Wel ben je alsnog in beweging met een elektrische fiets. Een fiets kopen in Rotterdam kan bij talloze winkels die allemaal ook e-bikes hebben. We zien vaak elektrische mountainbikes, vouwfietsen, transportfietsen en moederfietsen. De beste fietsen zien we hier terugkomen.

Fiets kopen in Rotterdam: Moederfiets e-bike

Een elektrische moederfiets is een ware aanwinst bij een fiets kopen in Rotterdam. De Cortina E-Common Family MM N7 is een mooie compacte fiets en heeft een laag frame waardoor instappen makkelijk is. Op deze fiets kan makkelijk een kinderzitje achterop geplaatst worden. Het is een echte stadsfiets waarmee je makkelijk samen met je kind kunt gaan winkelen of naar school of de kinderopvang kunt brengen. Voorop is plaats voor een mandje om boodschappen en spullen in te transporteren. Ook de Popal Maeve M7 2021 Dames is ook een goede e-bike geschikt voor ouders en kinderen. De achterdrager kan makkelijk een kind tillen, ook als deze wat zwaarder wordt.

Elektrisch aangestuurde fiets kopen in Rotterdam

Een fiets kopen in Rotterdam brengt je tot veel keuze in e-bikes. De Batavus Finez E-Go Power is een e-bike met een hoog gehalte aan comfort. De fiets staat bekend als zeer stabiel en de vering zorgt voor een uitermate goede zitting op het zadel. Het ontwerp is gerealiseerd in samenwerking met de TU in delft. Wetenschappelijk is dit een van de elektrische fietsen die als beste worden beschouwd. De Trek District+ 6 is een perfecte stadsfiets met een prettige accu en hoog comfort ondanks de sportieve doeleinden waarvoor deze fiets gebruikt kan worden.

Een elektrische vouwfiets kopen in Rotterdam en Amsterdam

Verder kun je nog kiezen voor gemak door een vouwfiets met een elektrische accu te kopen. Een vouwfiets gebruik je veelal voor korte stukjes maar is een zeer goede aanvulling als het openbaar vervoer niet op de locatie stopt waar je moet zijn. Je voorkomt met een vouwfiets lange loopafstanden en bent met een elektrische vouwfiets zo op je werk vanaf een bushalte of treinstation. Voor vouwfietsen hoef je in het OV niet bij te betalen omdat ze als bagage dienen door hun compacte karakter. Bij fietsenwinkel Amsterdam kun je ook alle hoeken van de stad bereiken met een goede vouwfiets of e-bike. Je kunt altijd passend advies vragen over de elektrische fiets die bij jou past.