E Bikes

Tegenwoordig zien we veel vouw en transport elektrische fietsen. Deze fietsen zijn erg populair en worden veel verkocht. Helemaal fijn fietsen is als deze ook over een elektrische motor beschikt. Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken omdat je er lange afstanden mee kunt fietsen zonder moe te worden. De meeste e-bikes hebben trapondersteuning en fietsen dus zo licht als een veertje. Een vouwfiets is ideaal als je met het OV bent en op plekken wilt komen waar geen bus of trein stopt. Op een transportfiets kun je tassen meenemen en deze zijn ideaal voor boodschappen. Elektrisch fietsen is gezond en goed voor het milieu. Onderstaande fietsen zijn het beste getest.

Damesfiets: Spirit E-Cargo elektrische transportfiets

Deze snelle transportfiets heeft naast een leuk uiterlijk goede specificaties voor een elektrische fiets. De accu van 560 watt zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt fietsen. Verder is de fiets ideaal voor stedelijk gebruik. Het is een elektrische fiets die perfect is voor jongeren en studenten. De transportfiets staat bekend als de scholierenfiets die het beste uit de test komt.

Stromer ST1

De Stromer ST1 is een zeer sportieve elektrische fiets die flink snel kan gaan. Deze is goed voor sportief en recreatief gebruik. Je hebt geen last van losse kabels omdat deze allemaal zijn weggewerkt in het frame. Je kunt in 9 snelheden fietsen met de schakelaar. Het is een speedpedelec die 45 km kan door middel van een sterke achtermotor. Die fiets haalt 150 km op de accu en daarmee kun je dus enorme afstanden overbruggen. De Stromer ST1 elektrische fiets is de perfecte vervanging voor een auto of motor.

Cube Touring Hybrid Pro 625 2021

Deze elektrische fiets is tevens voorzien van een sportieve uitstraling. De accu heeft een radius van 625 watt en kan dus lange afstanden halen. De fiets staat bekend om een hoog rijcomfort door de comfortabele voorvork vering. Het is een herenfiets die voorzien is van een sterke middenmotor. De fiets staat bekend als zeer veilig door de stabiele ligging op de weg.

Vouwfiets met elektrische motor

Bij fietsenwinkel Amsterdam kun je vele soorten van de elektrische fiets vinden. Ook zien we veel vouwfietsen die elektrisch zijn. Een vouwfiets is niet de meest comfortabele fiets. Maar het grote voordeel is dat je een elektrische vouwfiets makkelijk meeneemt in het OV door deze in te klappen. Zo kun je zowel het frame, als het stuur en trappers opvouwen en veilig weer uitklappen. Een elektrische vouwfiets fietst comfortabeler dan een gewone en je bent zo veel sneller op je bestemming.