omafiets mat groen

Omafiets en de geschiedenis ervan

Deze ouderwetse hoge damesfiets heeft een gebogen framestang. Veel mensen vinden het simpelweg een eenvoudige ouderwets tonende damesfiets.

Er zijn nog steeds heel veel mensen die omafietsen bijzonder veel fraai vinden. Ze zijn met name onder jongeren nog steeds erg beroemd. Het originele model bestaat sinds de jaren vijftig en sinds die tijd zijn er weinig veranderingen aangevoerd in de omafiets.

 

omafietsen - omafiets-online.nl

Omafietsen en de voordelen ervan

Eigenlijk is het niet helemaal gek te noemen dat omafietsen zo enorm bekend zijn. De meeste omafietsen zijn van hoge kwaliteit en van goede materialen gemaakt. Deze fietsen hebben een goede flinke frame en is op een wijze gebouwd dat het, het milieu weinig belastend is. Men kan er dan ook jaren vooruit met deze fiets, indien bij normaal gebruik uiteraard! De omafiets is zowel geschikt als voor hem als voor haar. De damesbocht maakt het op en af stappen erg eenvoudig.

 

Groot aanbod aan omafietsen op internet

Omafietsen is in een groot aanbod op internet te vinden. U vind ze in verschillende maten en kleuren. Het meest komt u ze tegen van omafiets 28 inch. Echter zijn er is ook een kleinere omafiets van 26 inch. Deze omafiets van 26 inch en de omafiets van 24 inch is speciaal voor kinderen gemaakt. Een voorbeeld van een merk dat zowel een omafiets van 28 inch, omafiets van 26 inch als een omafiets van 24 inch verkoopt, is de Spirit omafiets. Een Spirit omafiets is tevens ook veel te vinden op internet. Bovendien zijn er nog veel meer voorbeelden verkrijgbaar in diverse tinten, kleuren en met wijzigingen als handremmen.

 

Gevonden wat u zocht in dit blog? Zo niet, vertel het ons!

Zoekt u liever een fietsenwinkel-fietsenzaak bij u in de buurt? Ook dat is een goede alternatief. Bekijk ze allemaal op onze speciale pagina hiervoor. We hebben een groot deel ervan voor u gesorteerd.