Al vele winnaars hebben hun prijs verzilvert en een mooie Veloretti-fiets uitgekozen. Een greep uit de leuke reacties:

“Ik ben de trotse winnaar van de prachtige Desert Moss fiets geworden. Heerlijk fietsen met mijn kinderen en ik hoop dat het fietsonderzoek bijdraagt aan goed bereikbare en gangbare fietspaden in Nederland.”

“Bedankt voor de leuke fiets. Het was echt een verrassing. Ik ga graag fietsen met mijn kleinzoon van bijna 2 jaar tijdens de “oma-dag”. We genieten dan van de mooie fietspaden die de laatste jaren aangelegd zijn. “

“Grote verrassing dat ik een winnaar van een Veloretti fiets geworden was. Uiteindelijk een Full Black Caféracer gekozen. Op deze fiets zullen dus de nodige fietskilometers gemaakt worden!”

“Ik ben 18 jaar en heel erg blij dat ik één van de 25 winnaars mag zijn👏.  Mijn intentie was eigenlijk helemaal niet om te winnen, maar om mee te helpen met het onderzoek. Met deze mooie turquoise caféracer zal ik zeker opvallen en zal mijn doel om gezonder te worden beter haalbaar zijn. Heel erg bedankt!”

“Ik ben heel blij met mijn gloednieuwe Veloretti! Omdat ik alles wat met fietsen in de grote stad te maken heeft zeer belangrijk vind heb ik meegedaan aan de Fiets Telweek 2016. Ik hoop dan ook dat de uitkomsten op een goede manier zullen worden gebruikt om het fietsen in het algemeen en zeker het fietsen in de grote stad veiliger te maken. “